On som?
Àrea socis

Per accedir als continguts complets del web és necessari ser soci de l'AMCTAIC

Fer-se soci

La difusió com a coneixement

L’Associació del Museu de la Ciència i de la Tècnica des de els seus inicis ha fomentat el valor que té l’estudi, la preservació i la difusió del patrimoni industrial, testimoni de la història recent i que ens ha arribat com a fruit d’un esforç i d’una tecnologia precedent que és necessari transmetre a les noves generacions. Amb aquesta voluntat s'han planificat les accions necessaries per tal que, lmitjançant a difusió, el coneixement de la ciència i de la tècnica actuals arribin a la societat.

Aquest objectiu s’ha dut a terme gracies a una sèrie d’activitats com són les Jornades d’Arqueologia Industrial de Catalunya, exposicions, com per exemple la mostra itinerant dels 100 elements del Patrimoni Industrial de Catalunya, la publicació periòdica d'un Butlletí, la convocatòria de premis públics com són els Premis Bonaplata, conferències, etc...

Aquestes activitats estan ja consolidades i s’han convertit en tot un referent per al als interessats en el coneixement del patrimoni industrial.

AMCTAIC Associació del Museu de la Ciència i de la Tècnica i d'Arqueologia Industrial de Catalunya
Rambla d'Ègara 270, 08221 Terrassa - 937 803 787 secretaria@amctaic.org