Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de pàgina web. Com configurar

Així mateix, ASSOCIACIO DEL MUSEU DE LA CIENCIA I DE LA TECNICA I D'ARQUEOLOGIA INDUSTRIAL DE CATALUNYA informa a l'usuari que té la possibilitat de configurar el seu navegador de manera que se li informi de la recepció de cookies, podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur.

A continuació li proporcionem els enllaços de diversos navegadors, a través dels quals podrà realitzar aquesta configuració:

On som?
Àrea socis

Per accedir als continguts complets del web és necessari ser soci de l'AMCTAIC

Fer-se soci

Fes-te soci

Modalitat

1. Soci individual/estudiant
80/40 €

• Butlletí d’Arqueologia Industrial i de Museus de Ciència i Tècnica.
• Informació directa de les nostres activitats i d’altres activitats relacionades amb el
patrimoni industrial que poden ser del vostre interès.
• Preus especials en les activitats organitzades per l’Associació i pel Museu:
congressos, cursos, seminaris, jornades, etc.
• Preus especials en les publicacions i edicions de l’Associació i del Museu.
• Passi permanent d’entrada gratuïta al Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya.
• Informació de primera mà del Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya.
Però sobretot tindràs al teu abast la resta d’associats, amb els quals podràs compartir els mateixos punts d’interès i de debat.

2. Soci col·lectiu
600 €

A més de les prestacions que tenen els socis individuals
• 5 passis permanents d’entrada gratuïta al Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya.
• 25 invitacions anuals d’entrada gratuïta al Museu.
• Una visita guiada gratuïta anual.

3. Soci empresa
+1000 €

Condicions personalitzades pel que fa a la relació amb l’Associació i condicions
especials en l’ús dels espais del Museu.

L'Associació del Museu de la Ciència i de la Tècnica i d'Arqueologia Industrial de Catalunya està Declarada d'Utilitat Pública pel Ministeri de l'Interior amb data 15 de Juny de 2016. Segons l’article 17 de la Llei 49/2002 donaran dret a practicar les deduccions previstes als articles 19 i 20 de la Llei, els donatius, donacions i aportacions irrevocables, purs i simples realitzats a favor de l’Associació. L’article 19 de la llei 49/2002 estableix les deduccions de la quota de l’impost sobre la renta de les persones físiques i l’article 20 de la llei 49/2002 estableix les deduccions de la quota de l’impost sobre societats per entitats jurídiques.


M'agradaria rebre més informació

He llegit i accepto la política de privacitat

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de ASSOCIACIO DEL MUSEU DE LA CIENCIA I DE LA TECNICA I D ARQUEOLOGIA INDUSTRIAL DE CATALUNYA amb G58022609 i domicili social situat a VIA LAIETANA 39 08003 BARCELONA , amb la finalitat d'atendre les seves consultes. En compliment amb la normativa vigent, ASSOCIACIO DEL MUSEU DE LA CIENCIA I DE LA TECNICA I D ARQUEOLOGIA INDUSTRIAL DE CATALUNYA informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

ASSOCIACIO DEL MUSEU DE LA CIENCIA I DE LA TECNICA I D ARQUEOLOGIA INDUSTRIAL DE CATALUNYA informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que ASSOCIACIO DEL MUSEU DE LA CIENCIA I DE LA TECNICA I D ARQUEOLOGIA INDUSTRIAL DE CATALUNYA es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

ASSOCIACIO DEL MUSEU DE LA CIENCIA I DE LA TECNICA I D ARQUEOLOGIA INDUSTRIAL DE CATALUNYA informa que les seves dades seran tractades conforme a l’existència del seu consentiment

D'acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic secretaria@amctaic.org

Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula.

Els camps marcats amb (*) són obligatoris

AMCTAIC Associació del Museu de la Ciència i de la Tècnica i d'Arqueologia Industrial de Catalunya
Rambla d'Ègara 270, 08221 Terrassa - 937 803 787 secretaria@amctaic.org